Over de Kookfiets

Hallo! Ik ben Marije uit Zuidlaren en ik heb de Kookfiets in maart 2016 opgericht. Omdat ik dienstverlening ontzettend leuk vind en ik daarnaast dol ben op koken heb ik besloten deze sprong in het ondernemerschap te wagen. Ik haal mijn inspiratie uit allerlei kookboeken en magazines, en probeer graag dingen uit. Van Indiaas tot Italiaans tot Hollandse Pot, ik maak alles klaar. Hierbij let ik erop dat de maaltijden voldoende groenten en vezels bevatten, en dat ze na het opwarmen net zo lekker en gezond zijn als ervoor.

De Kookfiets is een antieke bakfiets die is uitgerust met gesloten bakken waarin de maaltijden gekoeld blijven met Flex-Ice matten. Ik ben in het bezit van een HACCP certificaat, wat betekent dat ik de richtlijnen van de hygiƫnecode die is opgesteld door Horeca Nederland ken en volg. De voedselveiligheid is dus gewaarborgd.