Kinderfeestjes en catering

Kinderfeestjes
Met een gevulde Kookfiets kom ik bij je langs. Samen met de kinderen gaan we dan lekker aan de slag in de keuken. We kunnen bijvoorbeeld:
– zelf pizza’s maken
– cupcakes bakken (en/of versieren)
– stamppot maken
– broodjes bakken
– churro’s maken
– gezonde hapjes maken
– koekjes bakken
– ….vul maar in!

Ook doen we een leuke en leerzame quiz over het onderwerp ‘eten’ (met prijs!) en vul ik het programma aan met leuke spelletjes. Ik zorg ervoor dat de keuken weer netjes achterblijft.
De kosten: 15 euro per kind (minimaal 5 kinderen inclusief de jarige) plus een startbedrag van 25 euro.

Kookworkshops
Eens wat anders doen met je vrienden of collega’s? Je kunt met een klein gezelschap onder mijn begeleiding de keuken induiken. Samen maken we een heerlijk 3- of 4-gangendiner bij jou thuis. Het mooie is dat jij en je gasten er zelf voor kunnen kiezen in welke mate je meedoet! De boodschappen neem ik mee en de afwas doen we samen! Prijs in overleg.

Kooklessen
Wil jouw kind graag leren koken? Maar heb je zelf niks met koken, of heb je er geen zin/tijd/geduld voor? Ik ga het avontuur graag aan en leer jouw kind de beginselen van het koken. We stemmen het lespakket samen van te voren in overleg af (afhankelijk van leeftijd en niveau). Ouders mogen uiteraard ook meedoen! De lessen vinden bij u thuis plaats, of bij mij thuis.

Catering
Feestje? De Kookfiets maakt ook heerlijke hapjes! Aangepast aan het thema, het gezelschap en het budget kiezen we samen een lekker arrangement aan hapjes wat vervolgens door De Kookfiets wordt bezorgd. Daar scoort u punten mee!